Odlična kvaliteta 90% Beneficiation reagensi PAX kalij amil Xanthate

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih kalij amil xanthate proizvođača i dobavljača u Kini, Dobrodošli u Kupi OSOBA iz naše tvornice. Kalij amil Xanthate specifikacija klasifikacija: Kalij organske soli Cas ne: 140-90-9 Appreance: blijedo žuta ili žuto-zeleni granula ili...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih kalij amil xanthate proizvođača i dobavljača u Kini, Dobrodošli u Kupi OSOBA iz naše tvornice.


Odlična kvaliteta 90% Beneficiation reagensi PAX kalij amil XanthateKalij amil Xanthate
Specifikacija

Klasifikacija: PotassiumOrganic Sol Cas br.: 140-90-9

Appreance: blijedo žuta ili žuto-zeleni granula ili praha slobodno teče
Čistoća: 90,00% Min
Slobodan lužine: 0,2% Max
Vlaga andamp; Prolazan: 4.00% Max
Valjanosti: 12 mjeseci


Aplikacija

Kalij amil xanthate je jedan od najmoćnijih plutanje kolektor naširoko koristi u oplemenjivanje mineralnih sirovina. To je relativno unselective, i ima jaka tendencija da plutaju željeznog sulfida osim ako koriste se depresivna. Se koristi kao dobar rudarstvo reagens za plutanje liječenje svi minerali, Cu/Ni sulfidne rude, cinka rudače, kao i zlato pridružene pirit (koji sadrži željezo sulfidi zlato). Ova rudarstvo kemikalija nastoji oporaviti sve sulfidi ako sklop pH se održava između pH 7 i pH 9.
Može se miješati s kalij etil xanthate (PEX) i natrij izopropil xanthate (SAX) stvoriti kolekcionar s selektivnost PEX i SIPX i prikupljanje snage ofPotassium amil xanthate (OSOBE)
Hranjenje metoda: 10-20% otopina
Uobičajena doza: 10-100g/tonaZa andamp; Rukovanje
Skladištenje:Pohranite čvrste xanthates originalni ispravno zatvorene spremnike u kul suhim uvjetima daleko od izvora vatre.
Rukovanje:Nosite zaštitnu opremu. Držati daleko od izvora vatre. Korištenje sobe što je izazvalo alata. Oprema treba biti uzemljen da se izbjegne statičko pražnjenje. Sve elektroničke opreme treba prilagoditi za rad u eksplozivnom okruženju.


Pakiranje

Tip

Pakiranje

Količina

Čepovima

UN odobrio 120kg neto pun otvorene glave sa čepovima s polietilenskom vrećicom obloge unutar

134 bubnjevi po 20and #39; FCL, 16.08MT

UN koji je odobrila 180kg neto pun otvorene glave sa čepovima polietilenskih vrećica obloge unutar 4 bubnjevi za pakiranje svake palete

80 bubnjevi po 20and #39; FCL, 14.4MT

Drvena kutija

UN odobren 900kg neto jumbo vreća unutar UN odobrio drvena kutija na paleti

20 kutijica po 20and #39; FCL, 18MT

Srodni proizvodi

Upit