Kineski proizvodi izvrsne kvalitete Nonionic Polyacrylamide NPAM

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih time prijelaz polyacrylamide npam proizvođača i dobavljača u Kini, Dobrodošli u Kupi time prijelaz polyacrylamide npam iz naše tvornice. Time prijelaz Polyacrylamide NPAM sastojci: Od akrilamida homopolymerization od, je visoke molekularne težine linearni Polimeri...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih time prijelaz polyacrylamide npam proizvođača i dobavljača u Kini, Dobrodošli u Kupi time prijelaz polyacrylamide npam iz naše tvornice.

Time prijelaz Polyacrylamide NPAM
Sastojci:Pripravak homopolymerization od, je visoke molekularne težine linearni Polimeri lowion stupnja
Specifikacije:

Zaštitni znak

Molekularna težina (u milijunima)

Stupanj hidrolize %

Čvrste sadržaja %

Djelotvoran pH vrijednost

Preostali monomera sadržaja %

Vanjski dio

JCN-1

5-8

≤6

≥89

1-8

≤0.05

Bijele čestice

JCN-2

8-10

JCN-3

10-12

JCN-4

12-15

Koristi:Kanalizacija: kad kiseli kanalizacijskog sustava, korištenje neionskim polyacrylamide serija je više odgovarajući, i anorganskih koagulant Poli aluminij, aluminij sulfat koristi u sprezi s najboljim rezultatima u vode. Tekstilna pomoćna sredstva: Dodati neke druge kemikalije može se formulirati kao kemijske celuloze, koristi se u tekstilnoj veličine.
Pijeskom pijeska:umreživanja agent je dodan 0,3 posto time prijelaz polyacrylamide, može se nanijeti na pustinjski pijesak mulj.
Priprema ugljena:Može se koristiti za pranje pljeva centrifuga, raspršivanje usitnjenog ugljena i sluzi taloženja i filtracije, raspršivanje usitnjenog ugljena može poboljšati oporavak stopa i poboljšati na filtracije.
Metalurških beneficiation:Cink, mangan, bakar plutanje i taljenje, procijedne i talog se dodaje PAM mogu poboljšati efikasnost odvajanja. Također se koristi kao humectant tla, kemijski fugiranje agenata, na bazi sirovina profil uključiti agenta promjene polyacrylamide.
Pakiranje:Papirnata vreća, paket, težina 25kg / vreća.
Skladištenje:Čuvati na hladnom, suhom, ventilirani skladišta.

Srodni proizvodi

Upit