Proizvođač niska cijena plutanje kemijske natrij Disecbutyl Dithiophosphate

Proizvođač niska cijena plutanje kemijske natrij Disecbutyl Dithiophosphate

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij disecbutyl dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli kupiti natrijev disecbutyl dithiophosphate iz naše tvornice. Natrijev Disecbutyl Dithiophosphate specifikacija klasifikacija: General reagensi Cas ne: 33619-92-0 Appreance:...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij disecbutyl dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli kupiti natrijev disecbutyl dithiophosphate iz naše tvornice.


Proizvođač niska cijena plutanje kemijske natrij Disecbutyl DithiophosphateNatrijev Disecbutyl Dithiophosphate
Specifikacija

Klasifikacija: General reagensi

CAS ne: 33619-92-0

Appreance: Tihi žute ili jasperliquid
Topivost u vodi: potpuno
Čistoća: 49-51%
PH: 10-13
Specifična težina (20℃):1.10 +/-0,05

Aplikacija

Natrijev Disecbutyl Dithiophosphate (DSP-04) je vodena otopina od dialkyl dithiophosphate.
To je malo ili bez pjene svojstva. To je selektivni kolektora prema željeznog sulfida u alkalnom spoja, obično na nešto niži pH nego za xanthates. Glavna primjena ovog reagensa je u flotacija Bakar sulfida u prisustvu pirit. Također je djelotvoran kolektor za zlato, srebro i sfalerit. U mnogim slučajevima smetlar kolektor, npr male količine xanthate, se koristi. Druge aplikacije ovog proizvoda su plutanje metalni Bakar u niskim vapno krug i bakreni oksidi i bakrenih sulfida u mješovitim oxidesulphide rude.
Plutanje kolektor zahtijeva samo kratko uređaj vremena i stoga je koristan za postupnu dodatak. Iskustvo pokazuje da mješavina alkyldithiophoshate i na xanthate ili mješavina dva dithiophosphates je često bolje od oba kolektora sama.
Mogu se dodati nerazrijeđeno ili po mogućnosti razrijediti čistom vodom do 5-20% rješenja. To je dobro promiješati prije uporabe.
Njegova doza je obično znatno manje nego za druge sulfid kolektora. To ovisi o vrsti rude, obično pada u rasponu od 10 do 50 grama po metrička tona rude.
Iskustvo je pokazalo da je kolektor je učinkovit u rasponu pH od 4 do 12. Zbog svoje selektivnosti prema pirit, može se koristiti kod nešto niži pH od xanthates.


Pakiranje

Tip

Pakiranje

Količina

Plastični bubanj

Netto težina 200 kgperplastic bubanj
4 bubnjevi na drveni pallettightlystrapped

80 bubnjevi po 20and #39; FCL, 16MT

IBC spremnik

Neto težina 1000kgs po IBC

20 IBCsper 20and #39; FCL, 22MT
Sigurnost i rukovanje
DSP-04is proizveden u pažljivo kontroliranim uvjetima. Međutim, u različitim stupnjevima može se smatrati štetnim i stoga prije rukovanja ovim proizvodom uvijek pažljivo pročitati i razumjeti MSD za ovaj proizvod.
Plutanje kolektor uzrokuje iritaciju očiju i kože. Sigurno rukovanje uključuje korištenje zaštitne naočale, prirodni gumene rukavice i zaštitnu odjeću.
Prtljage
Čuvati na suhom i dobro prozračenom mjestu od izvora topline i sunca nakon na principu "prvi u/first out".
Izbjegavajte zamrzavanje
Pohraniti u plastične bubnjeve ili obložene čelični bubnjevi
Utjecaj na okoliš
Proizvod je biorazgradiv. Većina kolektor s koncentrat i unište u postupcima naknadne obrade. Ostatak se prenosi u pljeva. Ispuštanja u vode sustava treba izbjegavati.Više detalja molimo da nas kontaktirate!!!

Yantai Lushun Huitong Biotechnology Co., Ltd.
Tina sunce
Email:Tina@ytlsht.com
Tel:0086 15854557560
WhatsApp:0086 15854557560
Facebook:Tina sunce
Twitter: Tina sunce
LinkedIn:Tina sunce


Srodni proizvodi

Upit