2016 Kine najbolje prodaju kemijskih rudarstvo reagens natrij Diisobutyl Dithiophosphate

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij diisobutyl dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli kupiti natrijev diisobutyl dithiophosphate iz naše tvornice. Natrijev Diisobutyl Dithiophosphate specifikacija klasifikacija: General reagensi Cas ne: 53378-51-1 Appreance:...

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij diisobutyl dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli kupiti natrijev diisobutyl dithiophosphate iz naše tvornice.


2016 Kine najbolje prodaju kemijskih rudarstvo reagens natrij Diisobutyl DithiophosphateNatrijev Diisobutyl Dithiophosphate
Specifikacija

Klasifikacija: General reagensi
CAS ne: 53378-51-1
Appreance: Tihi žute ili jasperliquid
Topivost u vodi: potpuno
Čistoća: 49-51%
PH: 10-13
Specifična težina (20℃):1.10 +/-0,05
Aplikacija

Natrijev Diisobutyl Dithiophosphate (DSP / 03) je vodena otopina dialkyl dithiophosphate.
To je praktički nema pjene karakteristike. To je brzo i u odnosu na druge thiol kolektori više selektivno u flotacija bakreni sulfid u prisustvu cinka i sulfida željeza i bakra aktivirati Cink sulfida iz željeznog sulfida. Drugim aplikacijama areflotation bakra aktivirati željeznog sulfida, plutanje nikal nose minerale, antimon minerala, chalcocite i za napredak u oporavku od plemenitih metala, npr. zlato, dilver, platine.
Natrijev Diisobutyl Dithiphosphate pluta oksid bakra minerala i sulfida bakra u sulfid-oksid ili vrlo dobro. Kolektor ima našli primjenu u masovno plutanje bakra i kobalta minerala u kombinaciji s drugim thiol kolektora, obično pri neutralnom pH. To zahtijeva samo vrlo kratko uređaj vremena i stoga je korisno za postupnu dodatak. Može se koristiti sam ili u nekim slučajevima u kombinaciji s pomoćnim kolektor, kao što su xanthates.
Iskustvo pokazuje da mješavina alkyldithiophosphate i na xanthate je često bolje od bilo koje od ove dvije vrste kolektora sama.
Natrijev Diisobutyl Xanthate mogu se dodati nerazrijeđeno ili po mogućnosti razrijediti čistom vodom 5-20% rješenja. To je dobro promiješati prije uporabe. Doza natrij Diisobutyl Xanthateis obično znatno manje nego za druge sulfid kolektora i ovisi o vrsti rude, obično pada u okviru područjuod 10 do 50 grama po metrička tona rude. Iskustvo je pokazalo da je učinkovit u rasponu pH od 4 do 12 DSP-03. Zbog svoje selektivnosti prema željeznog sulfida, rudarstvo reagens može se koristiti kod nešto niži pH od xanthates.
Pakiranje

Tip

Pakiranje

Količina

Plastični bubanj

Netto težina 200 kgperplastic bubanj
4 bubnjevi na drvene palete
čvrsto vezani

80 bubnjevi po 20and #39; FCL, 16MT

IBC spremnik

Neto težina 1000kgs po IBC

20 IBCsper 20and #39; FCL, 22MT

stupnjeva može se smatrati štetnim i stoga prije rukovanja ovim proizvodom uvijek pažljivo pročitali i razumjeli MSD za ovaj proizvod.
Plutanje kolektor uzrokuje iritaciju očiju i kože. Sigurno rukovanje uključuje korištenje zaštitne naočale, prirodni gumene rukavice i zaštitnu odjeću.Prtljage
Čuvati na suhom i dobro prozračenom mjestu od izvora topline i sunca nakon na principu "prvi u/first out".
Izbjegavajte zamrzavanje
Pohraniti u plastične bubnjeve ili obložene čelični bubnjevi
Utjecaj na okoliš
Proizvod je biorazgradiv. Većina kolektor s koncentrat i unište u postupcima naknadne obrade. Ostatak se prenosi u pljeva. Ispuštanja u vode sustava treba izbjegavati.Više detalja molimo da nas kontaktirate!!!

Yantai Lushun Huitong Biotechnology Co., Ltd.
Tina sunce
Email:Tina@ytlsht.com
Tel:0086 15854557560
WhatsApp:0086 15854557560
Facebook:Tina sunce
Twitter: Tina sunce
LinkedIn:Tina sunce


Srodni proizvodi

Upit