Kineski proizvodi kemijske rudarstvo reagens natrij dietil Dithiophosphate

Kineski proizvodi kemijske rudarstvo reagens natrij dietil Dithiophosphate

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij dietil dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli kupiti natrij dietil dithiophosphate iz naše tvornice. Natrij dietil Dithiophosphate specifikacija klasifikacija: Opće reagensi Cas ne: 3338-24-7 Appreance: žuto smeđa.

Opis

Lushun Huitong je jedan od profesionalnih natrij dietil dithiophosphate proizvođača i dobavljača u Kini, dobrodošli kupiti natrij dietil dithiophosphate iz naše tvornice.


Kineski proizvodi kemijske rudarstvo ReagentSodium dietilDithiophosphate


Natrij dietil Dithiophosphate
Specifikacija

Klasifikacija: General reagensi
CAS ne: 3338-24-7
Appreance: Yellowbrownliquid
Topivost u vodi: potpuno
Čistoća: 49-51%
PH: 10-13
Specifična težina (20℃):1.10 +/-0,05Aplikacija

Rudarstvo reagens je vodena otopina dialkyl dithiophosphate. To je najselektivnija kolektor u dithiophosphate rasponu. To ima bez pjene. Budući da selektivni reagens, je koristan grublje kolektor proizvodnju visokog stupnja prvi koncentrat. Za optimalan oporavak koristi smetlar kolekcionar, nastanak jače dithiophosphate ili xanthate u vezi s njom.
Natrij dietil Dithiophosphate (DSP-01) je vrlo selektivan prema pirit i druge željeznog sulfida i stoga koristi u flotacija bakreni sulfid mineralne i Cu-aktivirati sfalerit, posebno u prisutnosti pirit. To ne plutaju olovo sulfida. Kolektor se selektivno reagens je primjenjiv na lako plutajući oslobođeno bakreni sulfid kao obrano-klima plutanje u sklop brušenja.
Može se dodati nerazrijeđeno ili po mogućnosti razrijediti čistom vodom do 5-20% rješenja za bolju kontrolu dozu. To je dobro promiješati prije uporabe.
Dozu ovaj proizvod ovisi o vrsti rude, obično spadaju u rasponu od 20 do 100 grama po metrička tona rude.
To je učinkovit u rasponu pH od 4 do 12. Zbog svoje selektivnosti protiv željeznog sulfida, može se koristiti na nižim lužnatost od xanthates.Pakiranje

Tip

Pakiranje

Količina

Plastični bubanj

Netto težina 200 kgperplastic bubanj 4 bubnjevi na drvenim paletama čvrsto vezani

80 bubnjevi po 20and #39; FCL, 16MT

IBC spremnik

Neto težina 1000kgs po IBC

20 IBCsper 20and #39; FCL, 22MTSigurnost i rukovanje
DSP-01is proizveden u pažljivo kontroliranim uvjetima. Međutim, u različitim stupnjevima može se smatrati štetnim i stoga prije rukovanja ovim proizvodom uvijek pažljivo pročitati i razumjeti MSD za ovaj proizvod.
Plutanje kolektor uzrokuje iritaciju očiju i kože. Sigurno rukovanje uključuje korištenje zaštitne naočale, prirodni gumene rukavice i zaštitnu odjeću.
Prtljage
Čuvati na suhom i dobro prozračenom mjestu od izvora topline i sunca nakon na principu "prvi u/first out".
Izbjegavajte zamrzavanje
Pohraniti u plastične bubnjeve ili obložene čelični bubnjevi
Utjecaj na okoliš
Proizvod je biorazgradiv. Većina kolektor s koncentrat i unište u postupcima naknadne obrade. Ostatak se prenosi u pljeva. Ispuštanja u vode sustava treba izbjegavati.


Više detalja molimo da nas kontaktirate!!!

Yantai Lushun Huitong Biotechnology Co., Ltd.
Tina sunce
Email:Tina@ytlsht.com
Tel:0086 15854557560
WhatsApp:0086 15854557560
Facebook:Tina sunce
Twitter: Tina sunce
LinkedIn:Tina sunce


Srodni proizvodi

Upit