Dom > O nama


Tvrtka je jedna od najprofesionalnijih dobavljača u kineskoj kemijskoj industriji. Naši proizvodi se koriste u industrialmanufacturing, mineralnih aditiva, aditiva u hrani, petrokemijskoj industriji, kemijskoj industriji, kemijskoj industriji, Medicina, Vojni materijal, kozmetika, aditivi za hranu, poljoprivredno gnojivo. Ažuriramo proizvodni portfelj neprestano u skladu s potražnjom tržišta, naporima da našim kupcima ostanu pred konkurencijom.


Tvrtka ima domaće prvorazredno istraživanje tržišta, istraživanje i razvoj tim i marketinški tim, a uz Pekinški institut suradnje rudarstva i metalurgije, predan je inovativnosti proizvoda, istraživanju i razvoju. Tvrtke koje se pridržavaju "fokus na istraživanje i razvoj, pažljivu uslugu, win-win suradnju, integriteta temelji" poslovne filozofije, s domaćim i međunarodnim poslovnim, industrijskim, znanostima i tehnologijama za uspostavljanje širokog partnerstva, kroz novu trgovinu kravatu "The Pojas i cestu "usko povezan s Europom, Južnom Amerikom, Južnom Afrikom, jugoistočnom Azijom i drugim zemljama. Tvrtka ima trgovinsku suradnju s više od 30 zemalja svijeta.


"Klijent povjerenje, Kina je preferirani kemijski proizvodi partner" je cilj našeg poduzeća. Vjerujemo da je Lu Shun Huitong ne samo proizvođač i prodavatelj proizvoda, nego i kooperativni partner koji može preživjeti i razvijati se s kupcima. Kako bismo pružili najbolje proizvode za klijente, istodobno smo predani istraživanju segmentacije kupaca o tržištu, s kojima klijenti sklapaju tržišni potencijal i zajednički analiziraju zajedničke probleme na tržištu kako bi korisnicima omogućili širenje tržišta Dobro, vjerujemo da je jedino jamstvo dugoročne dobiti klijenta temelj našeg razvoja.